Oja Consulting juhatab mõtetest tegudeni

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Oma ettevõttega toimetamine on Kai Oja tööpäevad muutnud justkui hobiks, millega ta iga päev meeleldi tegeleb.
Oma ettevõttega toimetamine on Kai Oja tööpäevad muutnud justkui hobiks, millega ta iga päev meeleldi tegeleb. Foto: Elmo Riig

Osaühing Oja Consulting on väga tänapäevane ettevõte, kelle eesmärk on klientidele näidata, et nad suudavad lihtsast hakkamasaamisest palju rohkem.

«On need, kes juba väga täpselt teavad, mida tahavad, aga nad ei saa sinnapoole liigutud, ja on need, kes ei tea, mida nad tahavad. Mina ise olin üks neist, kes ei teadnud,» lausus osaühingu asutaja Kai Oja. Ta hakkas 40 saama ja mõtles, mis võiks olla see, mida tahaks teha nii, et iga päev oleks hea. «Ja nüüd on täiega hea. Ärkan iga päev põnevusega.»

Oma ettevõttega tegi Oja algust 2019. aasta mai lõpul. Õppima oli ta hakanud umbes pool aastat varem, liikudes üsna kiiresti õpilasest juhendajaks. «Tegemise käigus areneb inimene kõige paremini. Õpin ise iga päev. Mul on oma juhendaja ja mind on koolitatud olema juhendaja, aga loomulikult ei juhenda ma täna samamoodi nagu aasta tagasi, sest ma kasvan ja arenen kogu aeg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles