Viljar Arakas: kulutused, mida ei ole võimalik suure kriisita tagasi teenida, on halb praktika (14)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljar Araka hinnangul näeb Eesti ettevõtja kõike liialt tumedalt, kuid igas halvas olukorras on midagi head.
Viljar Araka hinnangul näeb Eesti ettevõtja kõike liialt tumedalt, kuid igas halvas olukorras on midagi head. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viljar Arakas on ettevõtja, kelle juhitava varavalitsemisettevõtte Eften Capital portfellis on kinnisvara peale Eesti ka Lätis ja Leedus. Ühtlasi on Eften Kinnisvarafond Viljandi Uku keskuse omanikfirma. Nagu Arakas ütleb, on Eften Kinnisvarafond viimase aasta jooksul hästi hakkama saanud, küll aga tunneb ta muret valitsuse poliitika pärast ja selle pärast, mida teevad kinnisvarahinnad tulevikus.

Viljar Arakas, äsja võis ajakirjandusest lugeda, et panite Tallinnas kinni Radisson Blu Sky hotelli. Samas lisandus sellele teatele fakt, et hotelli hakatakse renoveerima. Kas see tähendab, et oleviku üle te mõtisklema ei jää ning tulete paari aasta pärast välja veel paremas seisus kui enne kriisi?

See on olnud Efteni edu alus. Asutasime Efteni eelmise finantskriisi alguses ja tegime selgelt vastu trendi investeeringuid: ostsime hooneid siis, kui keegi teine ei tahtnud osta ja üldse kinnisvarast midagi kuulda. Kindlasti jätkame seda käekirja.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles