Eakad kogunesid Lastepargis

Üllar Priks
, reporter
Copy

Novembris korraldavad pensionäride liit ja päevakeskus Viljandis eakatele jalutuskäike, et ka pimedal ja sombusel ajal rohkem liikuda. Eelmisel korral koguneti Laidoneri ratsamonumendi juures ning tänaseks sihtkohaks oli Uue tänava äärne Lastepark.

Südapäeval oli kontrollpunkti kogunenud tosin eakat ning käis rõõmsameelne muljetamine. Kõik kinnitasid kui ühest suust, et kodus istumisest on nad tüdinenud ning selline põhjus end pisutki liigutada on igati teretulnud. See, et jalutajad üksiti loosis osaleda saavad, olevat aga juba boonus.

Jalutuskäikude idee autor ja eestvedaja, Viljandi pensionäride liidu esimees Jaak Värnik ütles, et mõte tuli elust enesest. "Et ajad on keerulised ja ise üritusi väga teha ei julge, on selline vabas õhus kohtumine ja muljete vahetamine mõnele ainus võimalus natukenegi päikest päeva tuua," rääkis Värnik ning tänas linnavalitsust, kes ettevõtmist loosiauhindadega toetab. Kui kõik neli jalutuskäiku tehtud, lähevad sedelid ühte kasti ja osasid õnnelikke ootavad preemiad. Küsimusele, mis lotovõiduks on, vastas korraldaja kelmikalt silma pilgutades: "Vaat see on üllatus! Me ise ka ei tea."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles