Uued piirangud kauplustele suuremat muudatust ei too

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Poepidajate sõnul on nende ülesanne teavitada kliente piirangutest ja luua võimalused reeglitest kinnipidamiseks. Pilt on tehtud kevadise eriolukorra ajal Rimi toidupoes.
Poepidajate sõnul on nende ülesanne teavitada kliente piirangutest ja luua võimalused reeglitest kinnipidamiseks. Pilt on tehtud kevadise eriolukorra ajal Rimi toidupoes. Foto: Elmo Riig

Valitsuse korralduse kohaselt peab esmaspäevast täitma kauplustes 2 + 2 reeglit ning rangelt soovituslik on kanda maski. Kaupmeeste arvates uued nõuded neile erilisi muudatusi ei too, sest nende ülesanne on eeskätt reeglitest teada anda ja nende täitmiseks võimalusi luua.

Viljandimaal üheksat poodi pidava Abja Tarbijate Ühistu juhataja Laili Lambi sõnul on märtsikuise eriolukorra ajal rakendatud meetmed toiminud kauplustes tänaseni: maha on kleebitud õiget ostjatevahelist distantsi näitavad jooned, olemas on desinfitseerimisvahendid ning lisaks on soetatud kindaid ja maske. Seega ei muuda piirangud midagi.

«Iga päev võin kaupluses näha, et ostjad hoiavad distantsi ja punditi koos ei ole. Suuri ostukampaaniaid me ei korralda,» rääkis Lamp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles