Viljandi noored lõpetasid võistlussarja enneolematu saavutusega

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Viljandi spordikooli õpilane Liy-Ann Kiipus on sarja «Nublust Nabiks» ajaloos esimene tüdruk, kes on poiste arvestuses üldvõitjaks tulnud. Foto on tehtud septembris Viljandis sarja kolmandal etapil.
Viljandi spordikooli õpilane Liy-Ann Kiipus on sarja «Nublust Nabiks» ajaloos esimene tüdruk, kes on poiste arvestuses üldvõitjaks tulnud. Foto on tehtud septembris Viljandis sarja kolmandal etapil. Foto: Jaanek Lips

Möödunud nädalavahetusel kogunes sadakond noormaadlejat Põltsamaale sarja «Nublust Nabiks» finaaletapile ning Viljandi spordikooli õpilased võisid seal särada: peale finaaletapi 13 medali said nad endale rohkem kui pooled sarja võidukarikad.

Seda polnud Viljandi spordikooli kasvandikud selle võistluse ajaloos varem suutnud ja seega jääb võistluse 14. hooaeg neile hästi meelde. Erakordne oli ka kogu hooaja poiste arvestuses kaasa teinud Olustvere neiu Liy-Ann Kiipuse saavutus üldvõit poiste eest ära napsata.

Laupäeval maadlesidki esimesena Kiipuse võistluskaalu alla 23 kg kuuluvad lapsed. Kiipus seljatas teel finaal­etapi ja ühtlasi üldvõiduni esmalt kolm alagrupi vastast ning seejärel, finaalkohtumisel, näitas ta ilmset tehnilist ülekaalu lätlase Kristaps Suncelise üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles