Pavel Marin teenis taas koondisekutse

Margus Haav
, reporter
Copy
Pavel Marin teenis taas koondisekutse.
Pavel Marin teenis taas koondisekutse. Foto: Marko Saarm

Pavel Marin tegi Viljandi Tuleviku särgis oktoobris häid esitusi ning kutsuti ligi kolmeaastase pausi järel taas rahvuskoondisesse. Ta lõi sõpruskohtumises Leedu vastu värava ning käis platsil ka viigimängudes Armeenia ja Põhja-Makedoonia vastu ning teenis koondisekutse ka novembrikuisteks kohtumisteks. 

​Enne koondisepausile siirdumist on Tuleviku esindusmeeskonnal klubi teatel pidada veel Premium-liiga kolmanda mänguringi viimane voor, milles minnakse 8. novembril kell 13 Kadrioru staadionil vastamisi Tallinna Kaleviga.

Novembrikuine laager algab maavõistlusega Firenze Artemio Franchi staadionil Itaalia vastu 11. novembril Eesti aja järgi kell 21.45. Sealt edasi liigub koondis Põhja-Makedooniasse, kus 15. novembril kell 16 on UEFA rahvuste liiga matš võõrustajate vastu. Gruusia ja Eesti rahvuste liiga mäng algab 18. novembril kell 19. Mängudest Itaalia ja Gruusiaga teeb otseülekande ETV2, Põhja-Makedoonia ja Eesti mäng jõuab huvilisteni ETV vahendusel.

Premium-liiga neljanda mänguringi pidamine on koroonaviiruse plahvatusliku leviku tõttu ning möödunud nädalal viirusest tingitult edasi lükatud mängude tõttu endiselt ebaselge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles