Kuivatatud puder ja võilillesiirup saavad vaid kaheks päevaks kohviku menüüsse

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eelroaks sai kõige uuem mahenäksivabriku toode Mulklane kukeseenepasteediga.
Eelroaks sai kõige uuem mahenäksivabriku toode Mulklane kukeseenepasteediga. Foto: Sigrid Koorep

Osaühingu ÄÄ Süük mahenäksivabrik Süü Ää avas sel nädalal vaid kaheks päevaks kohviku Halliste rahvamajas.

«Lõuna-Eesti maitsete nädalal oli üleskutse, et võib selliseid kahe- või ühepäevakohvikuid olla, ja mõtlesin, et teen ära,» lausus osaühingu Ää Süük omanik Piret Leskova. Ülejäänud viis, kes Viljandimaalt maitsete nädalal osalevad, tegutsevad toitlustajatena iga päev.

Kuivatatud juur- ja aedviljadest näkside erimenüü kokkupanek ei võtnud kaua aega. «Mõni nädal pingsamat köögi ja arvuti vahet jooksmist ja valmis ta saigi,» lausus kohvikupidaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles