Nii nagu paljud teised Eesti surnuaiad, oli Viljandi Vana kalmistu hingedepäeva õhtul tulesid täis justkui tähine taevas. Mälestusküünlad põlesid ka vabadussõjas langenute haudadel, ehkki paljudel sajandi eest surnud meestel pole lähisugulasi siia kanti jäänud või enam üldse elus. Nende kalmude eest hoolitseti Viljandi muuseumi direktori ja Viljandimaa muinsuskaitse ühenduse esimehe Jaak Pihlaku eestvõttel, kes jäi pildile küünlasüütajaga võitlusvalmilt kalmistuteede rägastikku sööstmas. (Sakala)
Nii nagu paljud teised Eesti surnuaiad, oli Viljandi Vana kalmistu hingedepäeva õhtul tulesid täis justkui tähine taevas. Mälestusküünlad põlesid ka vabadussõjas langenute haudadel, ehkki paljudel sajandi eest surnud meestel pole lähisugulasi siia kanti jäänud või enam üldse elus. Nende kalmude eest hoolitseti Viljandi muuseumi direktori ja Viljandimaa muinsuskaitse ühenduse esimehe Jaak Pihlaku eestvõttel, kes jäi pildile küünlasüütajaga võitlusvalmilt kalmistuteede rägastikku sööstmas. (Sakala) Foto: Marko Saarm

Nii nagu paljud teised Eesti surnuaiad, oli Viljandi Vana kalmistu hingedepäeva õhtul tulesid täis justkui tähine taevas.

Mälestusküünlad põlesid ka vabadussõjas langenute haudadel, ehkki paljudel sajandi eest surnud meestel pole lähisugulasi siia kanti jäänud või enam üldse elus.

Kommentaarid
Copy