Reedel muutub liiklus Tallinna, Tartu ja Lossi tänaval (1)

Üllar Priks
, reporter
Copy
Uue ja Tallinna tänava ristmik.
Uue ja Tallinna tänava ristmik. Foto: Elmo Riig

6. novembri õhtul avatakse Viljandis Tallinna tänava Uue tänava ja Jakobsoni tänava vaheline lõik kõigile liiklejatele. Sama päeva õhtul muutub liiklus Tartu tänaval vastupidiseks ning Lossi tänaval kahesuunaliseks.

Reede õhtu poole alustavad tehnikud fooride seadistamist ning sama päeva õhtul saavad foorid tööle nii Jakobsoni ja Tallinna tänava kui ka Uue ja Tallinna tänava ristmikul. Sellest tulenevalt saab alates reede õhtust kogu Tallinna tänaval takistusteta liigelda, nii nagu enne teetöid.

Samal ajal muudetakse Tartu tänava suunda Tallinna ja Lossi tänava vahelisel lõigul. Kui enne võis sõita Lossi tänava poolt Tallinna tänava poole, siis nüüd saab vastupidi Tallinna tänavalt Lossi tänava poole.

"Liikluskorraldus Tartu tänaval muudetakse eesmärgiga parandada juurdepääs vanalinna väikestele äridele ja lihtsustada teekonda Viljandi järve äärde," ütles abilinnapea Kalvi Märtin. Ühtlasi muutub Lossi tänav Tartu ja Väike-Turu tänava vahel kahesuunaliseks. Abilinnapea paneb liiklejatele südamele jälgida hoolikalt liikluskorralduse muudatusi ja loodab, et uute korraldustega harjutakse kiiresti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles