Viljandis napib võimalusi anda asjadele uut elu

Alice Lokk
, reporter
Copy
Möödunud laupäeval Viljandis peatunud Uuskasutuskeskuse kaubik täitus kiiresti. Suure huvi tõttu tuleb see uuesti siia järgmisel nädalal.
Möödunud laupäeval Viljandis peatunud Uuskasutuskeskuse kaubik täitus kiiresti. Suure huvi tõttu tuleb see uuesti siia järgmisel nädalal. Foto: Elmo Riig

Möödunud laupäeval käis Viljandis mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubik, kuhu võis viia endale ebavajalikke, kuid kasutuskõlblikke rõivaid ja esemeid. Kaubik ja selle järelkäru said väga kiiresti triiki täis. Viljandis ei ole oma kasutatud asjade äraandmiseks just palju kohti ning poodidesse kiputakse tooma ka kasutuskõlbmatut kraami.

Uuskasutuskeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Esme Kassak ütles, et kaubik ja järelhaagis täitusid poolteise tunniga. «Esimesed annetajad olid kohal juba pool tundi varem,» lausus ta. «Oli ka neid inimesi, kes ei saanud oma asju ära anda, hiljem saime kokku kümmekond kõnet ja kirja. Kindlasti valmistas see pahameelt, kuid panen ikkagi inimestele südamele, et nad ei viskaks asju ära, vaid leiame selle võimaluse,» rääkis Kassak ja lisas, et seetõttu peatubki uuskasutuskeskuse kaubik uuesti Viljandis 3. novembril kella 11–13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles