Raadioteater ja Ugala kutsuvad kuuldemängu esmakuulamisele

Margus Haav
, reporter
Copy
Kuuldemäng "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi" on saanud eetriküpseks.
Kuuldemäng "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi" on saanud eetriküpseks. Foto: Anna-Aurelia Minev (ERR)

Raadioteatri ja Ugala ühisprojekt, kuuldemäng "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi" on saanud eetriküpseks. Enne veel, kui see jõuab raadioeetrisse, kutsub teater osa saama pidulikust esmakuulamisest. See on laupäeval, 31. oktoobril kell 20 Ugala väikeses saalis. Kuuldemängule järgneb vestlusring.

Ugala 100. aastapäeval saabub teatrit usutlema noor ajakirjanik. Mõttelõng viib teatri tagasi aega, mil Ugalal polnud veel ei maja ega majapidamist, polnud veel klaveritki, kuid entusiasmi, mängulusti ja kummalisi kujusid jätkus enam kui küll. Kõige üle troonis soov teha teatrit väikeses, toona Kamalinnaks kutsutavas Viljandis, maksku mis maksab. Kuuldemängus saab kuulata vestlust 100-aastase teatriga, kes räägib rohkem, kui peaks sellest, millest ei tohiks ja nii, nagu kombeks ei ole.

Kuuldemängu "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi" autorid-lavastajad on Liis Aedmaa ja Laura Kalle ning muusika autor Peeter Konovalov. Osades on Aarne Soro, Ilo-Ann Saarepera, Jaana Kena, Ringo Ramul, Laura Kalle, Tarvo Vridolin ja Martin Mill. Klaveril Peeter Konovalov, helirežissöörid Külli Tüli ja Teet Kehlmann.

Kuuldemäng "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi" esietendub raadioeetris laupäeval, 7. novembril kell 19.05 Vikerraadios ning pühapäeval, 8. novembril kell 7 Raadio 2-s ja kell 15.05 Klassikaraadios.

31. oktoobri ühiskuulamine Ugalas on kõigile huvilistele tasuta, küll aga tuleb oma kohaletuleku soovist teatada aadressil ugala@ugala.ee. Kuuldemängu esmakuulamisõhtu kestus koos vestlusringiga on ligikaudu poolteist tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles