Maakonna noored hakkavad osaluskohvikus muresid arutama

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Maakonna noored saavad osaluskohvikus teemasid arutada kooli- ja vallajuhtide, ettevőtjate, poliitikute ja oma ala spetsialistidega.
Maakonna noored saavad osaluskohvikus teemasid arutada kooli- ja vallajuhtide, ettevőtjate, poliitikute ja oma ala spetsialistidega. Foto: Marko Saarm

Osaluskohvikute eesmärk on üle Eesti tuua ühise laua taha noored ja noortemeelsed ning ametnikud ja eksperdid, et arutleda piirkonna murede ja Eesti tuleviku teemadel. Viljandimaa osaluskohvik koguneb 6. novembril kell 10 Abja kultuurimajas.

Mulgi valla noortevolikogu kommunikatsioonijuht Kaire Kannistu sõnas pressiteate vahendusel, et kavas on välja selgitada noorte nägemus tulevastest valimistest, kohanemine uue olukorraga ning lahenduste leidmine piirkonna muredele. Osalemiseks tuleb varem registreeruda ning selleks vajaliku lisainfo leiab Facebookist. Registreerimine kestab 30. oktoobrini või seni, kuni kohti jätkub. Viljandimaa osaluskohvik on osa Eesti noorteühenduste liidu projektist "Noorelt noorele – osalusest laiemalt", mille elluviimist on toetanud Archimedese noorteagentuur Erasmus+ programmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles