Viljandis paar tundi peatunud uuskasutuskeskuse kaubik täitus oodatust kiiremini

Priscilla Õmblus
Copy
Eile Viljandi Männimäe Selveri parklas peatunud mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubikul tuli oodatust varem lahkuda, sest ettevõtmine osutus nii menukaks, et kaubik täitus kiiremini, kui oli plaanitud.
Eile Viljandi Männimäe Selveri parklas peatunud mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubikul tuli oodatust varem lahkuda, sest ettevõtmine osutus nii menukaks, et kaubik täitus kiiremini, kui oli plaanitud. Foto: Elmo Riig

Eile lookles Viljandi Männimäe Selveri juures peatunud mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubiku juures pikk inimsaba neist, kes soovisid oma kasutuseta jäänud tavaari uuesti ringlusesse anda. Ent saba oli koguni nii pikk, et kaubik täitus kiiremini, kui arvata oleks osanud.

"Meie laupäevane külastus osutus üle ootuste populaarseks. Oleme käinud Eestimaa erinevais paigus, Tallinna lähedal, valdades, saartel. Nii kiiresti pole meie kaubik aga kunagi täitunud, pigem on isegi pooltühjaks jäänud," ütles Uuskasutuskeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Esme Kassak. "Me olime Viljandis kohal kaubiku ja järelhaagisega. Mõlemad said vähem kui kahe tunniga täis," lisas ta.

Kassaku sõnul tuli nii mõnelgi viljandlasel oma kotitäiega seetõttu tagasi koju minna, sest kaubik lahkus niivõrd kiire täituvuse tõttu varem. Rohkem kotte ja kaste kaubikusse lihtsalt ei mahtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles