Talveajale üleminek muutis rongide sõiduplaani

Priscilla Õmblus
Copy
Rahaline toetus võimaldab jätkata rongiliiklusega tavapärases mahus, mis on vajalik, et reisijaid saaks rongides hajutada.
Rahaline toetus võimaldab jätkata rongiliiklusega tavapärases mahus, mis on vajalik, et reisijaid saaks rongides hajutada. Foto: Elmo Riig

Tänasest tehakse muudatusi kõigi Elroni rongide suundade sõiduplaanides: sõiduajad Narva ja Viljandisse muutuvad kiiremaks, Narva liinile lisandub ka õhtune ekspressreis.

Rongide sõidugraafik muutub talveajale ülemineku tõttu, enim nihkuvad Tallinna ja Narva vahel sõitvate rongide väljumisajad. "Nagu ikka kevadeti ja sügiseti, ei pääse me sõiduplaani muutmisest ka seekord. Samas võime koos reisijatega rõõmustada, sest remonditööd on Tapa-Narva lõigul lõpetatud ning seega saame jälle oma kliendid kiiremini kohale viia. Ekspressrong sõidab Narva vähem kui 2 tunni ja 15 minutiga. Et sõitjatel oleks kiireid ühendusi võimalik maksimaalselt ära kasutada, anname Narva liinil jälle käiku õhtuse ekspressrongi, seda mõlemal suunal," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

"Muudatusi tuleb ka Tartu, Rapla, Türi ja Viljandi reiside sõiduplaani. Remonditöödest tingitud kiiruspiirangud lõpevad ning Türi ja Viljandi reiside sõiduajad lühenevad. Ekspressrong hakkab praegu Viljandisse sõitma tunni ja 55 minutiga, loodame, et see väheneb detsembris veelgi."

Läänesuuna remonditööd jätkuvad, Turba liinil tuleb osa väljumiste puhul kasutada asendusbusse kuni 28. oktoobrini.

Täpsem info sõiduplaanide muudatuste kohta on leitav Elroni kodulehelt ja ka ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles