VIDEO. Piilu Viljandimaa rahvamajade sisemusse

Priscilla Õmblus
Copy
Rahvamaja on kogukonna mõistes üks olulisemaid kohti, kus inimesed kokku saavad. Seal tegeldakse erinevate huvialadega, misläbi hoitakse elavana ja arendatakse edasi kohalikku kultuurielu. Viljandimaal asuvas Paistu rahvamajas on seda lisaks teistele tegevustele hoitud ka tantsu ja tralliga.
Rahvamaja on kogukonna mõistes üks olulisemaid kohti, kus inimesed kokku saavad. Seal tegeldakse erinevate huvialadega, misläbi hoitakse elavana ja arendatakse edasi kohalikku kultuurielu. Viljandimaal asuvas Paistu rahvamajas on seda lisaks teistele tegevustele hoitud ka tantsu ja tralliga. Foto: Marko Saarm

Kas tead, mitu rahvamaja on Viljandimaal? Mitut neist oled külastanud? Täna peetakse Eestimaa rahvamaja päeva, mille puhul saab ekraani vahendusel kõiki 13 Viljandimaa rahvamaja külastada.

"Päeva eesmärk on liita kogukonda, teadvustada ja tutvustada rahvamajade argipäeva ning väärtustada seal töötavaid inimesi. Motiveerime inimesi olema rahvamajaga, sest kohalik omavalitsus pakub kultuuriteenust just nii, nagu seda oskab soovida kogukond. Kogukonna motiveeritus annab inspiratsiooni ja jõudu rahvamaja personalile," selgitas Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõunik Kai Kannistu. Tänase päeva puhul valmis video, mille abil on on võimalik piiluda Viljandi rahvamajade sisemusse. Video autor on TaaVID Meedia ning see valmis koostöös Eesti Kultuurkapitali Viljandi ekspertgrupi ja Viljandimaa omavalitsuste liiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles