Maskikontsert täitis Sakala saali

, kultuuriakadeemia tudeng
Copy
Kolmapäeva õhtul leidis Sakala keskuses aset hooaja esimene  Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna korraldatav kontsert sarjast "Made".
Kolmapäeva õhtul leidis Sakala keskuses aset hooaja esimene  Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna korraldatav kontsert sarjast "Made". Foto: Maritta Anton

Kolmapäeva õhtul leidis Sakala keskuses aset sarja "Made" hooaja esimene kontsert, mida korraldavad kultuuriakadeemia tudengid. Üritus oli ainulaadne, sest teadaolevalt esimest korda kandis Viljandis saalitäis kontserdipublikut isikukaitsevahendit.

Sarja "Made" sponsorjuhi Diana Tiitsi sõnul tuli publik isikukaitsevahendi ideega kenasti kaasa. "Loodetavasti said inimesed sellest innustust, et edaspidigi ruumides enda ja teiste ohutusele mõelda," rääkis Tiits. 

Kultuuriakadeemia muusikaosakonna juhataja Marko Mägi sõnas omalt poolt, et "Made" kontsertide puhul on sümpaatne noorte entusiasm ja energia, mida professionaalidel võib vahel vajaka jääda.

"Selle sarja kontserdid on tihti nii huvitavad ja kõrgel tasemel, et me unustame ära, et see ei ole veel valmis professionaalne produktsioon, vaid ennekõike harjutus tulevaseks eluks," lisas Mägi. 

Kontserdil oli kuulajaid ligi 250. Sellel korral astusid lavale seitse pärimus- ja rütmimuusika eriala ansamblit. "Made" on muusikaosakonna ansambliõppe avalik esinemine, mis on pealtvaatajatele tasuta.

Järgmine kultuuriakadeemia muusikaosakonna "Made" tuleb 7. detsembril pärimusmuusika aidas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles