Pavel Marin: Eesti koondist esindades muud moodi ei saagi, kui silmad peavad kõigil põlema

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ääreründaja Pavel Marin tegi 7. oktoobril Tallinnas ajalugu: Tuleviku iseseisva klubina tegutsemise aja esimese rahvuskoondisesse kutsutud mängijana kuulus ta kohe põhikoosseisu, mängis täisminutid ja sai kirja ka värava.
Viljandi Tuleviku ääreründaja Pavel Marin tegi 7. oktoobril Tallinnas ajalugu: Tuleviku iseseisva klubina tegutsemise aja esimese rahvuskoondisesse kutsutud mängijana kuulus ta kohe põhikoosseisu, mängis täisminutid ja sai kirja ka värava. Foto: Jana Pipar

Eile lõppes Eesti jalgpallikoondise oktoobrikuine kolmest mängust koosnenud, ent võiduta jäänud Rahvuste liiga mängude jada 1:1 viigiga Armeenia vastu. Viljandi Tuleviku klubi ridadest kõigis kolmes mängus väljakule jooksnud ja Leedu vastu väravagi löönud Pavel Marini sõnul tuleb vaeva näha realiseerimisega ja oodatud võit ei jää tulemata.

Oktoobri kolme mängu peale teenis Eesti A-koondis ühe kaotuse ja kaks viiki. Leedule jäädi 1:3 alla ning Põhja-Makedooniaga mängiti 3:3 viiki.

"Võitu küll ei tulnud, aga edusamme oleme teinud. Sellest aknast torkab silma, et mängijatel oli kohe esimesest mängust teravust ja usku. See kompott peabki nii olema. Eelmistes akendes seda polnud, inimesed lugesid minuteid, millal tuleb pealelöök," rääkis Marin. "Sellepärast saabki öelda, et see koondiseaken läks meil paremini."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles