Tihe isadepäev: Vabaduse platsil kaitsevägi ja lauluväljakul linnajooks

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmine, 64.Viljandi linnajooks toimus oktoobris. Pildil Ülari Kais, kes finišeeris parima viljandlasena neljandal kohal.
Eelmine, 64.Viljandi linnajooks toimus oktoobris. Pildil Ülari Kais, kes finišeeris parima viljandlasena neljandal kohal. Foto: Elmo Riig

Et kaitsevägi on avaldanud soovi korraldada 8. novembril Vabaduse platsil suur isadepäevaüritus, koliti samale päevale lükatud linnajooksu stardipaik tavaliselt kohalt spordihoone eest lauluväljakule.

Isadepäeva korraldaja nooremleitnant Karl Alfred Baumeister ütles, et seal tutvustavad oma tehnikat kõik väeliigid: maavägi, õhuvägi ja merevägi, lisaks on kohal Kaitseliit. Tutvuda saab ka politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti tööga. Ürituse muusikalise poole eest hoolitsevad Baumeistri sõnutsi Grete Paia, kaitseväe orkester ja Trad.Attack!.

Üritus toob varasema külastatavuse põhjal prognoosides kohale kuni paar tuhat inimest ja tutvustab lisaks jõustruktuuride tegevusele Viljandi linna ja maakonda ning panustab seeläbi turismisektorisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles