Ugala soodusmüük ületas ootusi

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Hetk lavastusest "Võrku püütud". 
Hetk lavastusest "Võrku püütud". Foto: Heigo Teder

Eelmisel nädalal kuus päeva kestnud Ugala teatripiletite soodusmüük kujunes ootamatult aktiivseks – ühtekokku müüdi üle 9 100 pileti. See on küll pisut vähem kui viimatisel soodusmüügil veebruaris, mis oli aga üle aegade edukaim ja eritähelepanuga Ugala 100. hooaja keskel. Võrdluseks veel, et praegune tulemus on peaaegu sama aastataguse väga aktiivse soodusmüügiga 100. hooaja alul ning edukam varasematest soodusmüükidest.

"Olime ootuses, et soodusmüügist võtavad seekord osa vaid meie tulisemad kunded, kes ilma teatrita ei saa - arvestades praegust ebastabiilset aega. Ei osanud aga loota, et meie publik nii suurearvuliselt pileteid ostma asub. See on ilmselt hea märk sellest, et publik end meie juures ka keerulisematel aegadel turvaliselt tunneb. Oleme väga rõõmsad ja täname selle usalduse eest," võttis soodusmüügi tulemused kokku Ugala teatri juht Garmen Tabor.

Soodusmüüginädala piletite pingereas oli kõige populaarsem hooaja avalavastus „Võrku püütud“, millele müüdi ca 2200 piletit. Mitte kunagi varem pole soodusmüügil ükski lavastus nii suurt lõppskoori saavutanud. Sellele järgnes hooaja teine ehk praeguseks värskeim lavastus Ugala repertuaaris „Sorri, ei saa aidata” üle 1400 piletiga ning seejärel muusikal „Once“ ligi 1300 piletiga. Edasi järgnesid kolm lavastust üsna võrdse piletite arvuga – juba vanemad publikulemmikud „Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus” ja „Surmkindlad asjad siin elus” ning kolmandana novembris esietenduv Ugala ja Vanemuise teatrite ning Viljandi Kultuuriakadeemia ühine suurlavastus „Peer Gynt”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles