Valdadesse soovitakse rohkem mänguväljakuid

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viljandi mulluse kaasava eelarve ideevõistluse võiduidee, Kesklinna kooli ja huvikooli vaheline seiklusrada on nüüdseks ellu viidud. Tegeluspark on avatud kõikidele ja lapsi on seal alati rohkesti. See pilt on tehtud reede lõuna ajal.
Viljandi mulluse kaasava eelarve ideevõistluse võiduidee, Kesklinna kooli ja huvikooli vaheline seiklusrada on nüüdseks ellu viidud. Tegeluspark on avatud kõikidele ja lapsi on seal alati rohkesti. See pilt on tehtud reede lõuna ajal. Foto: Elmo Riig

Mulgi vallal on plaanis rajada väikestesse kohtadesse neli uut mänguväljakut. Ka Viljandi valla kaasava eelarve ideede hulgas oli palju mänguväljakusoove ning valla juhid leidsid, et vaja on nii uusi mänguväljakuid kui mõelda lasteaedade mänguväljakute lahtiolekuaja pikendamisele.

Mulgi vald tahab rajada mänguväljaku Kamara ja Karksi külla ning Halliste ja Õisu alevikku. Nagu ütles vallavanem Imre Jugomäe, on eesmärk ehitada need just suurematest asulatest väljapoole. «Eks me lähtu ikka sellest, et noored inimesed tuleksid siia elama ja ka siia jääksid. Vaba aja veetmise võimalused peaksid olema inimestele nii lähedal kui võimalik. Kui Lea­deri programmist tuleb raha, lisame sinna omaosaluse ning ehitusload saavad väljastatud ja need mänguväljakud tehtud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles