Koroonaviirus pani kohviku kinni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Fellini kohvik peab paar nädalat oma uksed kinni hoidma, sest nakatunud personaliliige tõi viiruse majja.
Fellini kohvik peab paar nädalat oma uksed kinni hoidma, sest nakatunud personaliliige tõi viiruse majja. Foto: Elmo Riig

Toidukohtade arvustajate otsusega mitu korda Viljandi parimaks toidukohaks valitud Fellini kohvik pidi neljapäeval uksed sulgema, sest ühe töötaja koroonaproov osutus positiivseks. Nakkuse oli inimene endaga toonud Prantsusmaalt.

erviseameti andmetel saabus nakatunu eelmisel nädalal Prantsusmaalt ja andis lennujaamas proovi, mis osutus negatiivseks. Edasi oleks ta pidanud jääma kodusesse poolisolatsiooni ning tööle ei oleks tohtinud minna.

Valitsuse korralduse kohaselt tohivad pärast riskiriigist naasmist ja enne teise proovi andmist oma elukohast lahkuda vaid need töötajad, kes tööandja otsusega täidavad edasilükkamatuid kohustusi või kelle tööl viibimine on vältimatult vajalik. Tööandja peab seejuures hindama isiku tööle lubamise korral võimalikku kollektiivi haigestumise riski ja võtma kasutusele kõik meetmed, et viia igasugune kontakt teiste inimestega miinimumini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles