Raul Siem: 5,8 miljonit turismiettevõtetele on loomulikult pisike summa

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siemi sõnul on kogu riigi kiire internetiühendusega katmiseks vaja umbes 100 miljonit eurot.
Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siemi sõnul on kogu riigi kiire internetiühendusega katmiseks vaja umbes 100 miljonit eurot. Foto: Elmo Riig

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministri Raul Siemi sõnul ajab valitsus praegu piirangupoliitikat kevadega võrreldes rahulikumalt ning et turismiettevõtted toetust saaksid, peab algatus tulema neilt endilt.

Neljapäeval Viljandis peetud konverentsil ettekandega esinenud väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem rääkis, et iseenesestmõistetavalt peab riik toetama ettevõtteid, kes piirangute tõttu kannatada on saanud, kuid raha on selleks piiratud. Samuti nentis Siem, et kogu Eesti kiire internetiga katmine praegu veel kõne alla ei tule.

Raul Siem, teie asusite ministriametisse mais, enne olite valitsusega seotud siseministri nõunikuna. Kui vaadata tagasi piirangute perioodile, siis kuidas teie arvates valitsus piirangute käes kannatanud ettevõtjate toetamisega hakkama sai ja mida teeksite nüüd teistmoodi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles