Riik pakub vallale üllatusraha tööks, mida pole plaanis teha (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Võhmast Reegoldi külla suunduva tee äärde kergliiklustee rajamisest on küll mõnda aega vallas räägitud, kuid tööplaanis seda ei ole.
Võhmast Reegoldi külla suunduva tee äärde kergliiklustee rajamisest on küll mõnda aega vallas räägitud, kuid tööplaanis seda ei ole. Foto: Marko Saarm

Riigieelarve kava kohaselt saab Põhja-Sakala vald uuel aastal 200 000 eurot Võhma linna ja Reegoldi küla vahele kergliiklustee ehitamiseks. Rõõmsa ­uudise ainus häda on selles, et vallal pole plaaniski sinna teed rajama hakata.

Mõni kuu tagasi käis Võhma ja Reegoldi vahele kergliiklustee rajamine Põhja-Sakala poliitikute seast jutuna küll läbi, aga et tulevaks aastaks planeeritud Võhma–Arussaare kergliiklustee ehitamine läheb arvatust kallimaks, siis vallavanem Jaanus Rahula sõnul teisest teest loobuti.

Uuel aastal hakkab maanteeamet uuendama Võhma ja Põltsamaa vahelist maanteed ning vallal on plaan rajada Arussaare külani kergliiklustee. Selle enam kui seitsme kilomeetri pikkuse ehituse tarvis on ettevalmistused tehtud ning ehitaja küsib töö eest ligi miljon eurot. Võhmast üheksa kilomeetri kaugusel asuvasse Reegoldi külla mineva tee äärde kergliiklustee ehitamine ei ole enam päevakorras.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles