Ehituspoe kadunud vara andis näole Tartus

Eget Velleste
, reporter
Copy
Kaupluse sõnul pole see sugugi ebatavaline, kui renditud haagist kasutatakse väljaspool maakonda, kuid probleem tekib siis, kui asju ei tagastata. Pildil on kaupluse töötaja Virgo Mägi.
Kaupluse sõnul pole see sugugi ebatavaline, kui renditud haagist kasutatakse väljaspool maakonda, kuid probleem tekib siis, kui asju ei tagastata. Pildil on kaupluse töötaja Virgo Mägi. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtupoolikul andis Viljandi Espaki kauplus Facebookis teada, et otsib kliendi renditud ja kahel korral õigeks ajaks tagastamata jäetud haagist, tellinguid ja värvipritsi. Üleskutse silmi lahti hoida kandis vilja juba vähem kui ööpäev hiljem, kui Espaki haagis ilmus välja Tartus.

Espaki kaupluse juhataja Monika Lindma teatel rentis isik haagise 24 tunniks ning pidi selle esialgu tagastama neljapäeval, 1. oktoobril.

Reedel, 2. oktoobril helistas rentnik kauplusesse ja lubas haagise tagastada esmaspäeval. Esmaspäeval ja teisipäeval ta Lindma sõnutsi enam toru ei võtnud. Nii pöörduski kauplus politsei poole ning jagas lisaks muret Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles