Viljandi valla netihääletajad soovivad Surva silla korrastamist, ent võit pole veel kindel

Üllar Priks
, reporter
Copy
Surva silla ujumiskoht on kohalike seas populaarne ka väljaspool suvehooaega.
Surva silla ujumiskoht on kohalike seas populaarne ka väljaspool suvehooaega. Foto: Elmo Riig

Viljandi valla kaasava eelarve projektide hääletus on lõppenud ning veebihääletuse tulemuste järgi on võitnud idee teha korda populaarne ujumiskoht Tänassilma jõe kaldal. Kuigi hääletus on lõppenud ning internetihääled koos, pole võitja siiski kindel, sest vallamajja ja valla raamatukogudesse olid paigutatud hääletuskastid, kus sai oma poolehoidu ühele või teisele ettevõtmisele näidata paberi ja kirjutusvahendi abil. Need hääled loetakse kokku tänase päeva jooksul.

Vallavanem Alar Karu sõnul oli võitlus häälte pärast tuline, sest Surva silla projekt eestvedajad võtsid asja väga tõsiselt. "Nad moodustasid kohe oma tiimi ning olid kogu aeg pildis," rääkis Karu. "Käidi isegi läpakatega ringi, et hääli juurde saada. Igatahes väga tubli ja ettevõtlik kamp. Nüüd on päris huvitav jälgida, millega see asi täpselt lõpeb."

Ühtekokku anti veebikeskkonnas 1390 häält, mis jagunesid 12 pakkumise vahel. Enim hääli, 291, kogus just Surva silla ujumiskoha korrastamist sooviv ettepanek. Selle taga seisab Liina Soovere ning maksma läheb ettevõtmine tema hinnangul 35 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles