Olustveres kuulutati välja põllumajanduse tippjuht

Priscilla Õmblus
Copy
Põllumajanduse tippjuhiks valiti tänavu osaühingu Crocus juhatuse liige Andres Oopkaup.
Põllumajanduse tippjuhiks valiti tänavu osaühingu Crocus juhatuse liige Andres Oopkaup. Foto: Marko Saarm

Täna Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis teoks saaval konverentsil "Põllumees kui tippjuht" kuulutati põllumajandussektori tippjuhiks Harjumaal Jõelähtme vallas tegutseva osaühingu Crocus juhatuse liige Andres Oopkaup.

Tiitli kätte andnud maaeluminister Arvo Aller ütles, et Andres Oopkaup on ühtviisi silma paistnud nii põllul kui kabinetis. "Minu jaoks on olnud tähelepanuväärne tema oskus kasutada maksimaalselt ära täppisviljeluse võimalusi. See on samm tuleviku suunas ja võiks laialdasema kasutuselevõtu korral saada meie oluliseks panuseks roheleppe rakendamisel," rääkis Aller. "Teadmised ja kogemustepagas on vorminud temast eksperdi, kelle nõuandeid ja julgustavaid sõnavõtte oodatakse nii suurtes kui väikestes saalides. Ta räägib, mida teab, ja teab, millest räägib."

Andres Oopkaupi sõnul tuli tiitel talle väga suure üllatusena. "Olen oma tegevuses ja valdkonnas püüdnud olla asjatundlik, kuid vähem silma paista. Seega on tunnustus üllatav, kuid meeldiv on olla ära märgitud," ütles Oopkaup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles