Purjus peaga juhtimise eest veoloast ilma jäänud mees on taksoroolis tagasi

Eget Velleste
, reporter
Copy
Viljandist taksoveoloale eitava vastuse saanud Tõnis Mikk võttis töötamiseks vajaliku loa Pärnu linnavalitsusest. Kuigi mees põhjustas tänavu kevadel purjuspäi kolme autoga liiklusõnnetuse, töötab ta igati seaduslikult roolikeerajana.
Viljandist taksoveoloale eitava vastuse saanud Tõnis Mikk võttis töötamiseks vajaliku loa Pärnu linnavalitsusest. Kuigi mees põhjustas tänavu kevadel purjuspäi kolme autoga liiklusõnnetuse, töötab ta igati seaduslikult roolikeerajana. Foto: Elmo Riig

Viljandi taksojuhtide seas on juba mõnda aega tagasi mees, kes kevadel põhjustas purjuspäi kolme autoga liiklusõnnetuse ning sõitis põgenedes eramaja hekki. Kohtuliku karistuseta pääsenud mehe taksoluba keeldus Viljandi linnavalitsus küll uuendamast, aga Pärnust saadud loaga võib ta täiesti seaduslikult kodulinnas kliente sõidutada.

Mitu asjasse puutuvat instantsi tunnistab, et olukord on probleemne ja vastuoluline, kuid ükski neist ei leia, et oleks midagi valesti teinud või et viga peitub nende vastutusalas. Pigem veeretatakse süüd teise kaela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles