Margus Hundi segased ajad lõppesid edukalt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Mark Alberti/ZUMAPRESS.com

Mai keskel Ameerika jalgpalliliigasse NFL kuuluva New Orleans Saintsiga ligi miljon dollarit väärt lepingu sõlminud Margus Hunt oli veel kaks mängu pärast hooaja algust olukorras, kus polnud selge, kas ta jätkab oma klubi eest.

Ööl vastu laupäeva sai selgeks, et kaks head mängu NFL-is, kus ta suutis blokeerida vastase löögi ning murda maha vastaste ründajaid, andsid talle koha meeskonna 53 liikme seas. See otsus tähendas ka ühtlasi, et Hunt teenib lepingus ettenähtud aastapalga täies ulatuses.

Kui Hunt sõlmis mai alguses uue lepingu, siis tagas see talle esialgu vaid enam kui 100 000 dollari suuruse allkirjastamistasu ning koha meeskonna treeninglaagris. Paraku jäid meeskonna treeningkohtumised koroonaennetusreeglite tõttu ära ning Hunt ei saanud oma jõudu ja oskuseid demonstreerida.

Vahetult enne hooaja algust teatas Saints, et loobub Hundi teenetest. Järgmisel päeval andis klubi aga teada, et sõlmib Hundiga liigas lubatud veteranilepingu. Sellega saadeti Hunt treeningmeeskonda, mille liikmed tohivad osaleda hooajal kahes kohtumises.

Esimeses kahes mängus pääses Hunt väljakule ja oli oma klubi kaitseliini üks paremaid mängijaid. Nii tuli treeneritel pühapäevase kolmanda mängu eel otsustada, kas tõsta Hunt ametlikult põhikoosseisu või loobuda temast hooaja lõpuni. Treenerid tõstsid Hundi mängijate sekka.

Ühe võidu ja ühe kaotuse teeninud Saints mängib täna Green Bay Packersiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles