Algas presidendi hariduspreemiate konkurss

Priscilla Õmblus
Copy
Presidendi hariduspreemia on mõeldud kuni 35-aastasele inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi vedades.
Presidendi hariduspreemia on mõeldud kuni 35-aastasele inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi vedades. Foto: Elmo Riig

Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutas välja presidendi noore haridustegelase ja reaalainete preemia konkursi. Taotlusi oodatakse 16. oktoobrini.

Kummagi preemia suurus on 5000 eurot ning need on mõeldud taotlemise hetkel kuni 35-aastasele inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi vedades. Kandidaate preemiale saavad esitada nii tingimustele vastavad inimesed ise kui ka nende kolleegid ja õpilased, samuti haridusalal tegutsevad organisatsioonid.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 16. oktoobril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.

Põhjalikumalt on kandideerimistingimused kirjas mõlema preemia statuudis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles