Põhikooliõpilased selgitasid parimaid jalgpallisatse

Priscilla Õmblus
Copy
Tüdrukute kolm paremat võistkonda: esimene oli Kesklinna kool, teine Paalalinna kool ja kolmas Heimtali põhikool.
Tüdrukute kolm paremat võistkonda: esimene oli Kesklinna kool, teine Paalalinna kool ja kolmas Heimtali põhikool. Foto: Erakogu

Sel nädalal selgitasid maakonna põhikoolide õpilased parimaid jalgpallivõistkondi. Kui noormeeste seas polnud vastast Paalalinna kooli esindusele, siis parim naiskond oli Kesklinna koolil.

Esmaspäeval selgitasid Viljandimaa koolide VI–IX klassi õpilased Viljandi kunstmuruväljakul parimaid. Kolme osalenud naiskonna seas võitis Kesklinna kool, järgnesid Paalalinna kool ja Heimtali põhikool.

Võitnud naiskonnas mängisid Liisi Haug (võistkonna parim mängija), Karmen Umsar, Helene Metsmaa, Laura Kütt, Karolin Roostik, Jessica Tammist, Merit Sirg, Herda Hendrikson ja Katerina Herma. Nende õpetaja on Kaja Orobko.

Neljapäeval võtsid mõõtu sama vanad noormehed. Kaheksa meeskonna konkurentsis oli edukaim Viljandi Paalalinna kooli esindus, mille koosseisus mängisid Silver Ilter, Ingo Ott, Roven Pilv, Sten Roman Siiman, Kevin Puhkan, Rocco Tasane, Kristjan Martsepp, Gerhard Niilus, Georg-Johann Seeder ja Karl Adler. Nende õpetaja on Ott Tootsi. Teise koha sai Kesklinna kool ja kolmas oli Jakobsoni kool.

Järgnesid Suure-Jaani kool, Saarepeedi kool, Tarvastu gümnaasium, Heimtali põhikool ja Abja gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles