Paljas mees ehmatas sügavas metsas seenelist (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Rimmu lähedal metsas seeni korjanud naine sai suure ehmatuse osaliseks, kui avastas lähedusest palja ja ennast rahuldava mehe.
Rimmu lähedal metsas seeni korjanud naine sai suure ehmatuse osaliseks, kui avastas lähedusest palja ja ennast rahuldava mehe. Foto: Küllike Rooväli

Kui eakas naine teisipäeval Mulgi vallas Rimmu küla lähedal seenemetsas pilgu tõstis, nägi ta endast mõnekümne meetri kaugusel poolalasti meest, kes tegeles eneserahuldamisega.

Ehmatasid nii seeneline kui eneserahuldaja ning põgenesid eri suunas. Kui eaka naise lähedased meest jälitama asusid, oli too juba kadunud. Juhtunust teatati politseile ning kohale saadeti patrull, sest juba esmaspäeval oli politsei saanud samast piirkonnast umbes samasuguse sisuga, aga segasevõitu sisuga teate. Patrull otsis paljast meest metsast ja selle lähikonnast, kuid jälgi ei leidnud. Et kellegi elu või tervis ei olnud ohus, siis suuri otsinguid ei alustatud.

Õhtul võtsid mehe kinni kohalikud inimesed ja andsid ta üle politseile.

Mees on seda sorti tegevusega ka varem nii-öelda politsei radarisse sattunud, kuid need juhtumid on olnud sellised, et peale vestluse pole olnud võimalik midagi ette võtta. Nüüdne juhtum pandi aga toime avalikus ruumis ning see andis võimaluse alustada väärteomenetlust.

Mehega põhjalikult vestelnud politseinike meelest vajaks ta karistuse asemel hoopis meditsiinilist abi ning seda on talle ka pakutud. Seni on mees sellest keeldunud, uskudes, et suudab ise end edaspidi kontrolli all hoida. Mehe senine tegutsemine annab alust uskuda, et füüsiliselt ohtlik ta teistele ei ole, küll aga võib tema tegevus olla väga häiriv ja ehmatav.

Avaliku korra rikkumine tõi kaasa menetluse ning mehele saab määrata kas rahatrahvi või aresti. Sellest olulisemaks peavad korrakaitsjad aga leida võimalus, kuidas mees nõustuks meditsiinilist abi vastu võtma, et selline hälbeline käitumine enam ei korduks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles