Puurkaevu rajamise toetusest ilma jäänud pere süüdistab valda hoolimatuses (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Anna-Liis Feldveberi pere, kus kasvavad kaksikud, vajab hädasti puhast vett nii joomiseks kui pesemiseks, sest läbipaistvas plastnõus on näha, milline vesi voolab nende köögikraanist.
Anna-Liis Feldveberi pere, kus kasvavad kaksikud, vajab hädasti puhast vett nii joomiseks kui pesemiseks, sest läbipaistvas plastnõus on näha, milline vesi voolab nende köögikraanist. Foto: Elmo Riig

Aastaid hajaasustuse programmist puurkaevu rajamiseks raha taotlenud, ent sellest ilma jäänud pere süüdistab Viljandi valda ükskõiksuses ja läbipaistmatus toetuste jagamises. Valla kinnitusel on pere murele püütud siiski lahendust leida ning pingereas on majapidamine tahapoole jäänud seetõttu, et seal pole enne tänavust aastat lapsi olnud.

Anna-Liis Feldveber kolis koos abikaasaga mõni aasta tagasi elama Sultsi suvilarajooni. Koduks välja valitud hoone vajas küll remonti, et seal aasta ringi elada saaks, aga sellega oli paar arvestanud. Korraliku puurkaevu rajamine on aga seniajani osutunud üle jõu käivaks ülesandeks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles