Kolm laari õlut koondnimetusega «Septembris ei joo»

Üllar Priks
, reporter
Copy
Õllemeister oma lapsukestega. Need joogid villis Siim Saarsen eriliste siltidega pudelitesse kallite kolleegide rõõmusta-miseks.
Õllemeister oma lapsukestega. Need joogid villis Siim Saarsen eriliste siltidega pudelitesse kallite kolleegide rõõmusta-miseks. Foto: Heigo Teder

Teatrikohvikus kohtudes hakkab Ugala lavatehnilise ala juht Siim Saarsen kohe pudeleid lauale tõstma. «No kui palju üks kuuspakk õlut sinu teada ka maksab?» küsib ta pikemalt keerutamata. Arvan end praktiseeriva entusiastina teemaga kursis olevat ning teen pakkumise. Näpuga kuuele kirju sildiga eriilmelisele pudelile viidates lausub ta: «Vaat, kui sa mõtled, et ostaks saunaõhtuks sellise valiku, tuleb sul välja käia umbes 100 eurot.»

Siim Saarsen vastutab Ugalas selle eest, et etenduste dekoratsioonid üles ja tehniline meeskond komplekteeritud saaks. «Praegu on olnud palju planeerimistööd, aga sügise poole läheb mööda Eestit rändamiseks ja etenduste andmiseks,» ütleb ta ning tunnistab, et on mingis mõttes saba ja sarvedega teatri oma. See tähendab, et tuleb olla palju ratastel ning töötada ka õhtuti ja nädalavahetustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles