Karikasari lõppes viljandlastele edukalt

, autospordihuviline
Copy
Eelmisel nädalavahetusel lõppesid Audru Auto24Ringil Eesti superkrossi karikavõistlused ning siit kandi sõitja Kevin Allik tuli viimase etapi arvestuses võitjaks ja sarja üldkokkuvõttes teiseks.
Eelmisel nädalavahetusel lõppesid Audru Auto24Ringil Eesti superkrossi karikavõistlused ning siit kandi sõitja Kevin Allik tuli viimase etapi arvestuses võitjaks ja sarja üldkokkuvõttes teiseks. Foto: Kalle Allik

Eesti superkrossi karikavõistlustele tõmmati joon alla Audru Auto24Ringil, kus sai teoks sarja kuues etapp. Viljandlastest tegi parima sõidu Kevin Allik, kes tuli esiveoliste autode arvestuses võitjaks ja sõitis välja ka päeva parima kvalifikatsiooniaja. Ehkki Allik asus selles klassis võistlema alles kolmandast etapist, sai ta hooaja kokkuvõttes 14 võistleja konkurentsis teise koha.

Rohkem viljandlasi oli rajal rahvakrossi klassis ja neist parimana oli Alar Allik viies. Hooaja kokkuvõttes andis see 23 võistleja konkurentsis kuuenda koha ja samuti hoolimata sellest, et ta asus võistlema kolmandast etapist. Läbi terve hooaja head sõitu näidanud Tanel Raudsepp pidi viimase etapi tehniliste tõrgete tõttu katkestama, aga hooaja kokkuvõttes teenis ta kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles