Täna peetakse Kalmetul talguid ja ehitatakse kettagolfirada

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Talgud korraldab Kalmetu põhikool.
Talgud korraldab Kalmetu põhikool. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal vihma tõttu edasi lükatud talgud Kalmetu põhikooli pargis on täna, kolmapäeval kell 17.30. Koristatakse parki ja ehitatakse kettagolfirada. Üritus on osa kaheksakuulisest projektist, millega viiakse ellu kohalike pakutud ideed.

Projektimeeskonna juhendaja ja Kalmetu põhikooli huvijuhi Karin Mägi saadetud teates on kirjas, et lisaks kolmapäevastele talgutele on käima lükatud Tänassilma piirkonna koristusaktsioon ning oktoobris plaanitakse vast valminud kettagolfirada kasutusele võtta.

Eelmisel aastal oli projekti keskmes terve keha ja terve vaim. Üheskoos tehti mõõdukalt sporti, arutleti haridusteemadel ning pandi püsti ilmastikukindlad lauatenniselauad ja kiiged. "Rahvas tuli ideedega innukalt kaasa ja see sütitas ka tänavu kohalikke hakkajaid uue projekti kallal vaeva nägema," lisas Mägi.

Projekti "Hoia loodusega tempot" korraldaja on Kalmetu põhikool. Sel korral on Karin Mägi juhendamisel meeskonnas viis kuni 30-aastast tegusat kohalikku: Liina Soovere, Jürmo Palta, Kristjan Kändla, Lauri Hollo ja Dolores Grace Freiberg. Oma abi ja jõuga aitavad kaasa Kalmetu põhikooli õpilasesinduse noored koos hakkajate koolitöötajatega, kohalikud agarad põllumehed ning usinad rahva- ja külamajade juhid. Kettagolfis nõustab ja toetab kogukonda klubi Viljandi Ketas eesotsas Martti Ojamaaga. Rohkem infot ürituse kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles