Tervislik kõrvits pakub huvitavaid maitseid

Alice Lokk
, reporter
Copy
Süsivesikuvaene pitsa suvikõrvitsapõhjal
Süsivesikuvaene pitsa suvikõrvitsapõhjal Foto: Lauri Kulpsoo

Kätte on jõudnud aeg, kui toidulauale saab head ja paremat valmistada koduaia andidest. Teiste seas on tervislikud viljad kõrvits ja suvikõrvits, millest on võimalik teha nii magusaid kui ka soolaseid toite.

Hobikokk Diana Laansalu õpetas, kuidas valmistada lihtsat marineeritud kõrvitsa hoidist, ning alustas sellest, et kõigepealt on tarvis ette valmistada purgid ja kaaned. "Kui kaaned pakendist välja võetud, tuleb neid 10–12 minutit keeta. Seejärel tuleb neil lasta paberil nõrguda ning siis need köögipaberiga ära kuivatada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles