Karksi-Nuia jetisõitja on kiiruselt Euroopa kolmas

Priscilla Õmblus
Copy
Karksi-Nuiast pärit Mattias Siimannil jääb selja taha edukas hooaeg: lisaks Eesti meistritiitlitele on ta ka Euroopas kiiruselt kolmas mees kahes klassis. Foto on tehtud Tallinnas Haven Kakumäe Cupil, kust Mattias Siimann naasis võiduga kahes klassis.
Karksi-Nuiast pärit Mattias Siimannil jääb selja taha edukas hooaeg: lisaks Eesti meistritiitlitele on ta ka Euroopas kiiruselt kolmas mees kahes klassis. Foto on tehtud Tallinnas Haven Kakumäe Cupil, kust Mattias Siimann naasis võiduga kahes klassis. Foto: Elina Kaarneem

Möödunud nädalavahetusel tõmmati Poolas joon alla jetispordi Euroopa meistrivõistlustele, niisamuti juunioride maailmameistrivõistlustele. Eestlaste tiitlivõistluste hooaeg oli edukas: ühtekokku võideti kaheksa Euroopa meistrivõistluste medalit, neist kahe omanik on Karksi-Nuia jetisõitja Mattias Siimann.

Mulluse Euroopa meistri Mattias Siimanni plaani Roundabout GP4 klassis tiitlit kaitsta nurjas Poolale eelnenud Ungari etapp, kus tema jeti mootor üles ütles. Sellegipoolest suutis Siimann möödunud nädalavahetusel Poolas tiitlivõistluste lõppvaatlusel vigade paranduse teha ning pronksile sõita.

"Pronks on ka väga vinge," rõõmustas Mattias Siimanni isa Meelis Siimann. Tema sõnul oli võistlustules jetispordi koorekiht, mistõttu ka konkurents väga tugev. "Kui tal Ungaris mootor kokku jooksis, oli küll selge, et meistritiitlit me enam ei püüa. Seda arvestades pole hullu midagi. Eks järgmine aasta ole jälle uus aasta."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles