Kuidas korraldada midagi, kui kindel on ainult see, et midagi kindlat pole

Margus Haav
, reporter
Copy
Koroonaviirus oli möödunud suve kõige kuulsam rahvusvaheline tegija, kes tahtis trügida igale festivalile peaesinejaks ning kõigile spordiüritustele põhistaariks.
Koroonaviirus oli möödunud suve kõige kuulsam rahvusvaheline tegija, kes tahtis trügida igale festivalile peaesinejaks ning kõigile spordiüritustele põhistaariks. Foto: Shutterstock (montaaž)

Koroonapandeemia külm hingus pööras Viljandimaa kultuuri- ja spordikalendri pea peale. Paljudele traditsioonilistele ettevõtmistele leiti uus aeg ja uus vorm, ent sisu prooviti ikka võimalikult samana hoida.

Pärimusmuusika festivali asemel tehti kaks kontserdipäeva, ümber Viljandi järve jooks korraldati 1. mai asemel 1. augustil, Suure-Jaani muusikafestival lükati paar kuud edasi. Ainult korraldajad teavad, kui palju kulus selleks närve ja unetuid öid ning kui mitu korda tuli veel eelmisel päeval otsustatu käigu pealt ümber mängida.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles