Teeremont jätab kohviku ilma ühest mahasõidust ja paljudest klientidest (2)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy

Umbes kümme minutit autosõitu Viljandist Pärnu poole ja huviline leiab tee äärest väikese Puiatu kohviku, mis on aastakümneid teelisi võõrustanud. Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme teeremondiga tekkivate uuenduste tõttu ähvardab aga toidukohta ilmajäämine ühest tähtsast klientide grupist – rekajuhtidest.

Eda Põlluveere väike söögikoht on seniajani majanduslikult hakkama saanud tänu sellele, et teeäärse söögikoha mugav parkla meelitab ligi ka veoki- ja rekajuhte. Nad saavad parklasse sisse keerata, kohvikus kõhtu kinnitada ja siis mööda teist mahasõitu teele keerata.

Sel suvel alanud ulatuslike teetööde tõttu sellele aga lõpp tulemas, sest maanteeamet ei luba mahasõitudel nii lähestikku olla ja varsti suurte veokitega söögikoha juurde enam ei saa. Kohvikuni viib väike tee ja üks mahasõit, kus on vaja autot ligi 90 kraadi keerata ning seejärel tuldud teed mööda tagasi välja sõita. ​Kui teine mahasõit kinni ehitatakse, kaovad tõenäoliselt klientide hulgast veoki- ja rekajuhid, sest neil pole enam võimalik kuskile parkida.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles