Tööstused on hakanud taastuma

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Tööstus
Tööstus Foto: Elmo Riig

Sel kevadel raputas koroonaviiruse põhjustatud ülemaailmne kriis paljude muude valdkondade seas kõvasti ka tööstust. Viljandimaa ettevõtete juhid tõdevad nüüd, et ehkki tulevik on ebaselge, on tellimused vähemalt mingil määral taastunud ning tööjõudu otsitakse pigem juurde kui koondatakse.

Üks neist, kelle töökuulutusi võib CV Keskuse portaalis märgata, on aktsiaselts VMT Tehased. See ettevõte otsib praegu oma ridadesse lõppkoostajat ja allhanke spetsialisti. Nagu ütles ettevõtte juht Rainer Kütt, vajatakse lõppkoostajat töömahu ajutise suurenemise tõttu ning allhanke spetsialisti sellepärast, et varem sel ametikohal töötanud inimene liigub teisele positsioonile.

«Üldiselt on meil spetsiifilised töökohad ja ega neile kandideerijate hulk just ülemäära suur ole. Kui näiteks assistendi kuulutuse peale oli kolm aastat tagasi palju tahtjaid ja tuleks ka nüüd palju tahtjaid, siis tehnoloogi otsimise kuulutuse peale oli kolm aastat tagasi vähe tahtjaid ja vähe oleks neid ka praegu. Selline see seis on,» kõneles Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles