Suvemängu võitja sai auhinnaks punase jalgratta

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Sakala suvemängu auhinnaratta võitis Tiit Tammemäe, aga auhinnal käis järel poeg Joosep Tammemäe, kes on pildil koos Joosepi jalgrattapoe müüja Maarja Pauliga.
Sakala suvemängu auhinnaratta võitis Tiit Tammemäe, aga auhinnal käis järel poeg Joosep Tammemäe, kes on pildil koos Joosepi jalgrattapoe müüja Maarja Pauliga. Foto: Elmo Riig

Juuli alguses kuulutas Sakala välja koostöös Joosepi jalgrattapoega suvemängu, mille käigus tuli vastata kümnele küsimusele Viljandimaa kohta. Esmaspäeval sai võitja kätte peaauhinna punase jalgratta.

Mängu võitis Sakala tellija Tiit Tammemäe. Auhinnal käis aga Joosepi jalgrattapoes järel tema poeg Joosep Tammemäe.

Sakala käis kümnes huvitavas Viljandimaa paigas ja koostas iga kohta küsimuse, millele vastuse saamiseks peaks sinna kohale minema. Toimetus arvestas, et nii jagub üks sihtkoht nädala peale kuni suve lõpuni, kuid keelatud polnud mõistagi ka see, kui keegi tahab ühe päeva või nädalavahetusega maratoni ette võtta.

Mängu algul ütles Sakala peatoimetaja Hans Väre, et koroonakriis on pannud paljusid reisihuvilisi nii siin- kui sealpool riigipiiri rännuplaane ümber tegema ning see tähendab paljudele turismisektoris tegutsejatele kundede nappust ja raskeid aegu. "Suvise reisimänguga tahab ka Sakala anda väikese tõuke, et inimesed kodumaal ringi sõidaksid," ütles Väre toona.

Palju õnne võitjale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles