Kultuuriakadeemias saab näha noorte tantsuetendust

Alice Lokk
, reporter
Copy
Reedel etenduv S-stuudio lavastus puudutab noortele olulisi teemasid. Laval on Lotta Laureen Loo, Keiti Leon, Alice Kadak, Grete Roostik, Johanna Joandi ja Karoliine Käsper.
Reedel etenduv S-stuudio lavastus puudutab noortele olulisi teemasid. Laval on Lotta Laureen Loo, Keiti Leon, Alice Kadak, Grete Roostik, Johanna Joandi ja Karoliine Käsper. Foto: Reelika Poroson

Reedel etendub Viljandi kultuuriakadeemia mustas saalis S-stuudio kõige vanema trupi lavastus "Miks mitte mina?".

Tantsijate juhendaja Reelika Poroson ütles pressiteate vahendusel, et koostöömeetodil valminud lavastus pidi esietenduma juba aprillis, kuid lükkus eriolukorra tõttu edasi. "Tantsuetendus räägib noortele tähtsatest teemadest: ühiskonna normidest ja nende tabudest, massipsühhoosist ning julgusest erineda. Samas ka julgusest sarnaneda, sest rõõmu pakub ühtekuuluvustunne. Tähelepanuväärseks teeb etenduse see, et tantsijad on juhendajatele tuginedes kogu koreograafia ja ülesehituse ise valmis mõelnud," märkis Poroson.

Laval on Lotta Laureen Loo, Keiti Leon, Alice Kadak, Grete Roostik, Johanna Joandi ja Karoliine Käsper. Lava taga tegutsesid lavastuse sündimise nimel Mari-Riin Paavo, Sander Aleks Paavo, Harlet Orasmaa, Reelika Poroson ja Leanika Mändma-Orasmaa.

Etendus algab kell 21 ja on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles