Ümber Viljandi järve virtuaaljooksu lõpetas 115 osalejat

Alice Lokk
, reporter
Copy
Virtuaaljooksu lõpetas 115 inimest.
Virtuaaljooksu lõpetas 115 inimest. Foto: Erakogu

Kuu aega kestnud virtuaaljooksul ümber Viljandi järve sai tulemuse kirja 115 osalejat, kes kõik saavad meenemedali, diplomi ning koha tänavuse jooksu lõpuprotokollis.

Kiireimaks virtuaaljooksjaks osutus Viljandimaa mees Are Tints, kelle aeg oli 50.43. Tähelepanuväärne on seejuures, et Tints jooksis mööda Viljandi järve äärset terviserada, mis on pikem ja mägisem kui järvejooksjatele tuttavaks saanud rada.

Kiireim naine oli virtuaaljooksul Maigi Tomp, kelle ajaks mõõdeti 57.53.

Peakorraldaja Mati Jürisson ütles, et virtuaaljooks on 91. ümber Viljandi järve jooksu osa, sest 1. augustil startinud suurjooksule sai lubada vaid 2000 registreerunut. Kõik virtuaaljooksu lõpetajad on 91. jooksu täieõiguslikud osalejad.

Virtuaaljooksul saadud tulemuse pidid osalejad ise selleks loodud veebilehele laadima. Võimalik oli edastada korraldajatele spordikella fail või sisestada tulemus käsitsi. Sel juhul tuli teha Viljandi staadioni maratonivärava külge seatud virtuaaljooksu plakati juures endast foto ja seegi koos tulemusega üles laadida.

Jooksu kindel nõue oli, et läbida tuli ring ümber Viljandi järve.

Virtuaaljooksu tulemuse edastamise viimane kuupäev oli 2. september.

1. augustil lõpetas suurjooksu ümber Viljandi järve 1405 osalejat. Koos virtuaaljooksjatega kerkis 91. järvejooksu lõpetajate hulk 1520-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles