Kolmapäeval muutub Tallinna, Uue ja Uku tänava ristmiku liikluskorraldus

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Liikluskorraldus muutub.
Liikluskorraldus muutub. Foto: Viljandi linnavalitsus

Viljandi kesklinna tänavate rekonstrueerimise järgmine etapp sulgeb kolmapäeval, 2. septembril liikluseks Tallinna, Uue ja Uku tänava ristmiku.

Kui Uku tänava ristmik suletakse täielikult, siis Tallinna ja Uue tänava ristmikult pääsevad läbi bussid ja kohalikud elanikud, kes vajavad ligipääsu oma kinnistule. Keskuse tänavale, Centrumi kaubanduskeskuse ja bussijaama juurde pääseb endiselt Uuelt tänavalt, kuid Tallinna tänavale saab sõita Maramaa puiestee kaudu, seisab linna pressitates.

Muutub ka ühistranspordi liikumine. Uue tänava poolt tulevad bussid hakkavad sooritama Centrumi juures vasakpööret Tallinna tänavale ja liiguvad sealt edasi Jakobsoni tänavale turu poole. Bussijaama juures Uuel tänaval asuv saabuvate busside peatus jääb alles, kuid saab ajutise tähistuse ja liigub Tallinna tänavale. Bussijaama peatused Tallinna tänaval jäävad kasutusest välja, nende asemel luuakse Köleri tänavale ajutised peatused.

Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikku saab endiselt läbida vaid otse, Viiratsi poole. Kesklinna poolt Tallinna tänavat pidi haigla juurde ja sealt tagasi suunduvad bussid nr 10 ja 2A hakkavad liikuma marsruudil Uku–Köleri–Looga–Nurme–Tallinna ja vastupidi. Muus osas jäävad bussid endiselt kasutama Kivi ja Savi tänavat.

Liikluskorralduse muudatusega kehtestatakse mitmel pool parkimiskeeld, millest tuleb kinni pidada, et bussid läbi pääseksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles