Viljandi võrkpalli esindusmeeskond läheb esiliigasse debütandina medalit püüdma (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Tänavu Eesti esiliigas debüteeriv Viljandi võrkpalliklubi meeskond ajab ennast võistlusvormi: oktoobris asub ta püüdma liiga medalit ja novembris karikat. Fotol on meeskonna peatreener Tauno Lipp.
Tänavu Eesti esiliigas debüteeriv Viljandi võrkpalliklubi meeskond ajab ennast võistlusvormi: oktoobris asub ta püüdma liiga medalit ja novembris karikat. Fotol on meeskonna peatreener Tauno Lipp. Foto: Elmo Riig

Täna õhtul koguneb esimest korda tänavu esiliigas debüteeriv Viljandi võrkpalliklubi meeskond, mille tuumikust võib leida ka mitu meistriliiga taustaga mängijat nii siit kandist kui kaugemalt. Medalile hakatakse hammast ihuma oktoobris, karikale novembris, kahe nädala pärast minnakse aga vormi proovima pealinna «Tallinn Cupile».

Ajast, mil viimati sai Viljandi võrkpalli esindusmeeskonnast rääkida, peaks siinse meeste ja poiste võrkpalli elavdaja Tauno Lipu sõnul möödas olema 16 aastat. Tänavu saab saalis kaasa elada tema eestvedamisel uuesti elule puhutud võistkonnale. Ja siht on silme ees. «Me lähme ikkagi medalit püüdma – alla selle pole ju mõtet,» tõdes peatreeneriametis Lipp.

Teisisõnu on võistkonna eesmärk jõuda esiliigas kolme sekka. Et meistriliigas osaleb viis klubi, tähendaks esiliiga pronks Eesti kaheksa parima hulka jõudmist. Järgmisel aastal on siht veelgi selgem: esiliiga võit. Ja nagu sellest veel vähe oleks, asutakse novembris ühes meistriliiga klubidega karikat noolima.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles