Vastase positiivne koroonaproov sundis Tuleviku mängijad isolatsiooni

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud laupäeval Nõmme Kaljut võõrustanud Viljandi Tuleviku esindusmeeskond on pidanud vastaste leerist tulnud positiivse koroonaproovi tõttu esmaspäevast saadik isolatsioonis püsima.
Möödunud laupäeval Nõmme Kaljut võõrustanud Viljandi Tuleviku esindusmeeskond on pidanud vastaste leerist tulnud positiivse koroonaproovi tõttu esmaspäevast saadik isolatsioonis püsima. Foto: Kaisa Ailt

Pärast laupäevast Viljandi Tuleviku ja Nõmme Kalju Premium-liiga kohtumist Viljandi linnastaadionil selgus, et platsile jooksnud tallinlastest üks oli nakatunud koroonaviirusesse sestap tuleb nüüd ka meie klubi esindusmeeskonna mängijatel püsida mõnda aega isolatsioonis.

Nõmme Kalju mängija andis positiivse koroonaproovi pühapäeval. Esmaspäeval tehtud kordusproov osutus esialgu küll negatiivseks, aga nüüdseks on selge, et see oli siiski positiivne. Viljandi Tuleviku juhtkond peatas esindusmeeskonna treeningud juba esmaspäeval ehk kohe, kui oli laekunud info Nõmme Kalju mängija positiivse koroonaproovi kohta. Klubihoone suleti ning selgitati välja kõik laupäeval Kalju mängijate ja delegatsiooniga lähikontaktis olnud inimesed. Nende andmed edastati terviseametile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles