Kodu otsiv tudeng enam üliõpilaselamust kohta ei saa

Alice Lokk
, reporter
Copy
Üliõpilaselamus aadressiga Väike tänav 6 on kõik kohad täis. Tudeng, kel pole veel oma kodu, võib üksikuid pakkumisi leida Viljandi kultuuriakadeemia fuajee teadetetahvlilt.
Üliõpilaselamus aadressiga Väike tänav 6 on kõik kohad täis. Tudeng, kel pole veel oma kodu, võib üksikuid pakkumisi leida Viljandi kultuuriakadeemia fuajee teadetetahvlilt. Foto: Marko Saarm

Kooli alguseni on jäänud üks nädal. Mõlemas Viljandi üliõpilasühiselamus on kohad täis ning elukoha otsingutel peavad tudengid pilgu pöörama Viljandi üüriturule, kus hea hinnaga korterid napsatakse ära kiirelt.

Esmaspäevastel andmetel alustab kultuuriakadeemias õppeaastat 747 üliõpilast, kellest 186 on esmakursuslased. Viljandis on akadeemia tudengite majutamiseks kaks ühiselamut: Väike tänav 6 ja Jakobsoni tänav 41. Neid haldab mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla, mille majutus- ja turundusjuht Liina Kuusik ütles, et esmakursuslaste kohtade taotlemine algas 16. juulil ning kohad täitusid umbes kahe nädalaga. Kümmekond taotlejat on praegu veel järjekorras. Kokku on kahes majas 90 kohta, paljud tudengid on pikendanud oma lepingut ka järgmiseks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles