Vastasmängija koroonaproov sundis Tuleviku mehed isolatsiooni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kõik laupäeval Viljandi staadionil mänginud jalgpallurid on praegu eneseisolatsioonis. Kui kolmapäeval selgub, et Nõmme Kalju mängijate koroonaproovid on negatiivsed, võib ka Viljandi Tulevik taas treeninguid alustada.
Kõik laupäeval Viljandi staadionil mänginud jalgpallurid on praegu eneseisolatsioonis. Kui kolmapäeval selgub, et Nõmme Kalju mängijate koroonaproovid on negatiivsed, võib ka Viljandi Tulevik taas treeninguid alustada. Foto: Kaisa Ailt

Laupäeval pärast seda, kui Nõmme Kalju oli alistanud Viljandis siinse Tuleviku 1:0, sai üks selle mängija teate, et on olnud kontaktis koroonaviirusesse nakatunud inimesega. Jalgpalluri esimene proov osutus samuti positiivseks, kuid teine negatiivseks. Kolmanda proovi vastus peaks selguma kolmapäeval.

Viljandi Tuleviku mängijad said teate ühe vastasmängija nakatumisest esmaspäeva hommikul meeskonna kogunemisel. Terviseametist saadud ettekirjutuse kohaselt saadeti kõik 12 Tuleviku eest platsil käinud mängijat eneseisolatsiooni ning kaks päeva pole nad saanud treeningutel osaleda. Viljandi meestele koroonaproovi tehtud ei ole.

Kui kolmapäeval peaks tulema kinnitus, et ühelgi Kalju mängijal ei ole koroonaviiruse tuvastamiseks võetud proov positiivne, pääsevad Viljandi jalgpallurid taas toast välja ja võivad treenima asuda.

Eesti jalgpalli liidu infojuht Mihkel Uiboleht vahendas jalgpalliuudiste kanalile Soccernet, et Nõmme Kalju mängija andis esimese koroonaproovi pühapäeval ning see näitas nakatumist. Esmaspäeval tehtud kordusproov näitas teisipäeva hommikuks, et inimene on terve. Seejärel tehti veel kolmas proov, et saada kindlust. Proovi on andnud ka kõik teised Nõmme Kalju mängijad ja treenerid ning nende seas nakatunuid ei leitud.

Nõmme meeskond peaks juba neljapäeval mängima kodus eurosarja mängu. Viljandi Tuleviku järgmine kohtumine on laupäeval FC Floraga. Praegu pole jalgpalliliit mänguaega muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles