"Tenet" esilinastub öisel seansil

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Osaliselt Eestis filmitud linateose "Tenet" üks peaosatäitjaid on John David Washington.
Osaliselt Eestis filmitud linateose "Tenet" üks peaosatäitjaid on John David Washington. Foto: Melinda Sue Gordon (image supplied by Capital Pictures)

Järgmisel nädalal jõuab maailma kinoekraanidele osaliselt Eestis filmitud suurejooneline ulmemärul "Tenet" ning seda on võimalik vahetult pärast südaööd vaadata Viljandis Forum Cinemase Centrumi kinos.

Tallinnas on piletid öisele esilinastusele kas välja müüdud või kohe otsas, kuid Viljandis on enamik saalist veel tühi. Forum Cinemase programmijuhi sõnul on väike eelmüük Viljandi kino puhul tavapärane.

Tunnustatud Briti režissöör Christopher Nolan käis koos võttemeeskonna ja mitme maailmas tuntud näitlejaga Eestis oma uut linateost "Tenet" filmimas eelmisel suvel. Ehkki esilinastus lükkus koroonakriisi tõttu veidi edasi, on nüüdseks selge, et 26. augustil on võimalik kõigil eestlastel näha, millisena Eestit seal kujutatakse. Nagu teistes kinodes algab ka Viljandi Centrumi kinos "Teneti" esimene seanss 26. augustil täpselt minut pärast südaööd.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles