Mulgi vallas tähistati taasiseseisvumispäeva ringkontserdiga

Alice Lokk
, reporter
Copy
Mulgi vallas peeti iseseisvumispäeval neli kontserti, et kõik valla elanikud pidupäevast osa saaksid. Pildil Mõisaküla kammerkoor Kungla, keda juhatab Kadi Kask.
Mulgi vallas peeti iseseisvumispäeval neli kontserti, et kõik valla elanikud pidupäevast osa saaksid. Pildil Mõisaküla kammerkoor Kungla, keda juhatab Kadi Kask. Foto: Kaire Kannistu

Mulgi vald otsustas sel aastal tähistada taasiseseisvumispäeva teisiti ning korraldas koos kooride, ansambli ja rahvatantsurühmaga ringkontserdi.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse kultuurispetsialist Kaire Kannistu ütles, et kontserdid olid Mõisaküla keskväljakul, Abja-Paluoja kultuurimaja ees, Karksi-Nuia keskväljakul ja Hallistes Annatares. "Et mitte ühes kohas kontserti teha, mõtlesime üheskoos isetegevuslastega läbi käia kõik valla suuremad keskused ühise bussiga ja pakkuda kõigile valla elanikele võimalust kodule kõige lähemale kontserdile minna. Alustasime bussiga sõitu Karksi-Nuiast ja korjasime kõik meie grupid peale ning buss liikus ühest kohast teise," rääkis ta.

Kontsertidel esinesid kollektiivid igast piirkonnast: Abja kultuurimaja naiskoor Õbeäidsme, Mõisaküla kammerkoor Kungla, Karksi-Nuia kultuurikeskuse segarahvatantsurühm Samm Sassis, Kaarli rahvamaja naisansambel Rosin ning meeleolu lõi lõõtsamängija Rasmus Kadaja.

Kannistu jäi kontsertidega väga rahule. "Inimesi oli ootamatult palju igas kohas. Eks inimesed on nii-öelda näljas ning tahavad midagi näha ja kogeda. Kui selline oma taidlejate asi koju kätte tuleb, on seda ainult rõõm näha. Taidlejad pole nii kaua midagi teha saanud. Mida kontsert edasi, seda paremaks asi läks," kirjeldas Kannistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles